när jag gör älgfärsbiffar. Men då jag hittade ett paket med vildsvinsfärs i frysen när jag städade ur i helgen så det fick bli egenkomponerat recept idag. Dvs tekniken är enkel man tager vad man haver hemma principen.
500 g vildsvinsfärs
2 msk smör
1-2 klyftor vitlök
1 gul lök
8 enbär
3-4 msk HP sås
1 msk Kalvbuljong
1 dl grädde
1/2 dl crème fraiche
Svartpeppar
Salt
Hackar lök och vitlök och fräser detta i lite smör. Tillsätter enbär, svartpeppar och fortsätter fräsa till löken mjuknat men inte fått färg så tips är att inte ha så hög värme. Lägger över röran i en kastrull. Fräser sedan färsen i smör tills den är genomstekt. Häller även över färsen i kastrullen.
Till serverar jag pasta och riven parmesanost.
Bettan!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar